// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
I'm NEW in WEHEARTIT

Thursday, December 12, 2013 @ 4:44 AM | 0 Comment [s]

ASALAMUALAIKUMMMMMMMMMMM :)))))))

Kabare semuoooo? Hekhekhek so i nak tanya uolls ni pernah dengar tak satu web named WEHEARTIT? Alaaaa yang banyak gambar cantik and sexiesssssss. lololol yang sexiesss tu abaikan yang cantik & comelss takpe. hehehhe

\\\

so my hobby after spm salah satunya edit gambo. alahai ambik kat Goggle Image and Edit. hehhehe so nak kira curik gambar tak jugak sebab lepastu aku edit kasi cantik so 50-50 hak saya. hekhekhek.

Best tau web ni sebab kau akan rasa cantiknyaaaa lahai orang ni edit gambar memang superb cantik. Mostly dalam web ni orahngggg puteghhhhh. hahhaha. so kau boleh tengok nature dorang kat sana. Korang search je dah dapat gambo yang korang nak. hhehhehe :)) So my account named FANTASTICTWO ((click je kat name tuhhh nanti terus ke profileku)) so kalau korang rajin boleh lah like gambo aku ke kan. Sekarang tak banyak lagi sebab baru buat. hekhekhek. TQTQTQTQ 

((my first editted picture)) 


Byeeee!!!!!! xoxoxoxoxo




Post a Comment


Older Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post