// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
THE AWESOMENESS DAY EVER ☺

Tuesday, November 13, 2012 @ 6:36 AM | 0 Comment [s]


Tumblr_mcoq1fsnkt1qfc0bpo1_400_large
Assalamualaikum. Tak jawab dooooossaaa kalau jawabbbb AWESOME ☺

So yeahhh tarikh 10.11.12 wahhhh cantik tarikh :-) Sama awesome kami empatsainsteknologi buat jamuannnnn ;) Omnomnomnom. Syioookk gilaa. Buatnya kat pantai pengkalan balak *dekat dengan penyu berteloq bak kata azi*. Hihihi. Kiteorang buat BBQ ♥ Bau asap lah jugak baju aku ni hah. Tak ramai yang datang but best lah jugaaaaa. 

Dah lah buat kat pantai. Amboihhhhh senget habis tudung aku. Hakhakhak. Nasib tak hujan. Alhamdulilahhh  ☺ Cikgu Rashid kata nak datang but hareemmmmm tak datang :O Makanan habis kecuali mee goreng Odah. Hihi . Takpeee sedap jugak whoaaa. *Dance oppa gangnam style*

Ada gambar ;D Nak tengokkkk tak? Taknak tengok kau menari sekarang dengan Azwan Ali ! ;D


☺ Semua buat hal memasing :-)

☺ Tengok yang datang muka memasing sengal :p 

☺ Azi awesomeeee ;) Semua kamera yang ada wajib ada satu gambar dia :p

☺ Perempuan melayu terakhir. Hakhakhak 

☺ Sorry terduckface :* 

 ☺ Sorry muka kena sensor . Terlampau comel :p

☺ Takpe kami halal :D

Okay itu sahajaaaa :-) Aktiviti kami biasalah duduk kat pantai nyanyi macam orang gila ._. Ambik gambar WAJIB! Melantak perkara SUNAT :p Hohoho . Harap next year buat lagi. Nak bagi cadangan sikit kalau boleh tidur chalet sekali. ngehhhhh . Pikir tuh pulokk. Tahun depan SPIYEMMMM whoaa :O  Gerun.Takut.Scary Movie :O hakhakhak. Okay that all. Nak buat satu lagi entry :p 

Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post