// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
Saya tak tahu nak letak tajuk apa ? :3

Tuesday, November 27, 2012 @ 5:32 PM | 2 Comment [s]


21640_196562813814094_1639306575_n_large

Assalamualaikum :-)

Ehem ehem * Betulkan rambut* See morning lagi dah nak menaip. Adoi ingat aku kerja kerani ke apa. Aku STudennnnntttttt. Okay tetiba tension pulakkan :p Whoaaaa rindunya nak menaip dekat belog kesayangan intan payung aku ni *okay kahak warna pelangi belum nak keluar lagi.Standby mangkuk*

Sebenarnya dah lama dah bangun. kau gila tak solat subuh ke hahhh? Wajib tahu :-) Buat apa je pepagi korang ni? *kruuukk krukkkk* Okay saya paham korang tak bangun lagi. Pemalass korangg :p Okay aku nak cerita pagi2 ni aku buat apa. Tak kira korang kena dengar jugakk. Kalau tidak kau buka pintu rumah kau sekarang. Aku ada hantar Psy buat oppa gangnam style depan korang. Yakk yakk ;p

Okay pepagi ni biasalah bangun tidur bajet pasang alarm lagu bigbang *kpop sangat* Tapi tak bangun ponn. Golek golek lagi dekat katil. whoaaa nikmat sangat ;) Saya kan anak solehah so lepas solat golek golek lagi kat katil then baru keluar tolong mak dekat dapur. Keluar bilik je tengok semua dah siap. Kehkeh. Niat memang nak tolong tapi mak sepantas kilat sangat buat kerja. Hahaha *adik-adik kalau baca jangan tiru akak tau. nanti mak korang marah pulekkk* hahaha. 

Lepas sarapan, golek golek lagi depan tv. Hahaha. Yelah hari-hari tinggal sorang kat rumah minggu ni jelahh. Dekat time2 macam ni mulalah online, download running man. kehkehekehe. Dah lenguh urat punggung*LOL* barulah keas rumahh. Saya kan rajin :p Cuti2 memang kerja aku kemas rumah ;3*bajet baik kan aku* hahah. 

Kalau nak rajin sikit baca buku. Yelahhh saya bukan baru habis UPSR ponn. Ni pon rasa tak sedar diri lagi next year nak SPM. Omg OMg OMG! hahaha. Kalau malas tengok running man jelah kerja aku. Berkurung dalam bilik macam baru putus cinta tapi kalau masuk je kau tengok aku dah guling guling gelak sampai kurus aku*okay itu tipu* hahah. 

So pepetang pulak kebiasaanya aku layan novel. Cehhh baca senyap senyap ni. Currently yang aku baca sekarang "SUAMI AKU USTAZ" omoooo! Baca je novel tuh rasa macam nak suami ustaz pualk. Cehhhh. Dan-dan sangat kann. hahhaa. Walaupon korang kata ustaz skema lah kena ceramah hari-harilahh apa lahh itulah inilah. Tapi aku rasa dalam novel ni ustaz tuhh sweet gila. Comel jee dia. Nama unstaz tuh pulak HAFIZ. OMGEDIK keluar. hahhaha. *betulkan tudung*

Kalau malam biasanya aku study sikit. Cehh. Tepat pukul 9 macam orang gila tengok ceritaa. Haha. Nak nak masterchef minggu last. Lagi mengila aku. Dah lahh Ammar dah keluar. Tsk tsk. Banyak nau cerita masa cuti ni. Nak nak cerita indon.*dunia khayalan sangat* hahahah. Sebelum tidur dah macam kemestiaan pulak aku kena tengok satu cerita. Tak kira cerita apa. Tapi kebiasaaanya aku tengok running man. *sorry banyak sangat pasal running man harini* Kau gilaaa macam burung hantu dah aku ni. Kengkadang sampai pukul berapa aku tak tidur, Naik bengkak lah mata aku ni. Hahahha ;)

Okay lahh dah macam karangan dah aku rasa ni. Kalau bagi confirm dapa A+++++. Hahahha. Okay tunggu next entry:-) Kbyee :*

560811_395435570526992_996848473_n_large

Blogger Aiman Aziz said...

Minat Running man ke? Hehe

New Entry : [KLIK] Pergi Mekah pada usia muda.

 
Blogger ummu nαdíαh ϟ said...

Yes of course :D

 

Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post