// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
Best Friend.

Tuesday, November 13, 2012 @ 7:16 AM | 0 Comment [s]

Tumblr_lmbynbghad1qaobbko1_500_large

Assalamualaikum. :-) Okay jumpa lagi sekali . Kahkahkah. Kau hadooo satu malam dua entry kau buat :O Penat whoooaaa tangan. Ni lahhh dorang membuli insan yang lemah seperti saya untuk tulis pasal dorang . Kahkahkah. Nak tahu siapa dorang tuhhh? Kawan gua lah siapa lagi ._. Sebat sengsorang baru tahu :p 

Biasalhhhh akhir tahun apa nak buat bosan bosan kalau tak ambik gambar memanjang :p Itulahhhhh rutin akhir tahun kami. kahkahkah. Lagi satu kau bolehh tengok wayang free kat sekolah. Buatan sendiri tau . Hihihi

So sebenarnya aku buat entry ni sebab nak shhare gambar yang kteorang ambik. Hohoho ;) Kesahh pulak aku kalau korang taknak tengok. Cuba bayangkan tetiba crushh bukak blog ni & melting tengok gambar comel kami. Hohoho. Shooooo Awesome :D 
















Sorry ada yang gambar kena mengambil tenaga korang untuk memusingkan kepala sembilanpuloh darjah :D Jasa anda sangat diperlukan. Hihi . Kat sini takde nak tag tag bagai so pandai sendiri lah kayyy :D Hakhakhak. SO mata dah berairrrrr dah ni mengantuk :p Kbye. *tarik selimut*




Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post