// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
SHORT ENTRY #1

Monday, September 10, 2012 @ 8:19 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum.

hey ebelibadiiiiii ;) *krukk krukk . Okaylah bye :(



Takpe nak juga update . tak kira tak kira *lap hingus hijau. Yuckssssss ._. You know that? sejak kebelakangan ini aku macam jadi childish sikit . Contoh: Now aku minat gila tahap max at HELLO KITTY ._. Cerita benar and tak tipu. *weyhh ummu apa kau merepek malam buta ni . BOOOOOOO* *Diam lah kau ni belog gua* Okay continue , comel benda alah tuh tak terkira . cuba kau imagine bilik kau warna pink*untuk PEREMPUAN sahaja then kat sudut sudut ada cute items. Omgod. LIKE THIS :

Tumblr_lyxupai3dy1qapxsro1_1280_large
*cute right? 

So lepasni takyah susah susah nak pikir belikan aku hadiah apa . belikan aku hello kitty punn cukup *bajet retis. haha . Then aku teringin sangat nak pergi HELLO KITTY CAFE kat korea. wuhuuuu. and jeles gila kat kak fatin liyana sebab dapat pergi kat sana ._.

Tumblr_m83kmigwuh1qaky03o1_500_large
*tengok signboard pon comel ;) err

Img_7275_large
*dalam apatah lagi comel . auchakkkkk =^^=

Tumblr_m3fbwt5yij1r4jy0bo1_500_large
*Kalau aku sayang nak minum coffee ni . haha

Some Stuff here :



Case-cute-doll-hello-kitty-japan-favim.com-459543_large

554876_341126722638394_2023862632_n_large

1166209-10-1326125405150_large

Tumblr_ll8zowereu1qfh5h9o1_500_large

Colorful-cute-girly-hallo-kitty-hello-kitty-pink-favim.com-74453_large



Okay itu sahaja . Good night! x Wassalam :)



Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post