// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
LIVE WHILE WE'RE YOUNG ._.

Saturday, September 22, 2012 @ 7:19 AM | 0 Comment [s]

assalamulaikum. tak jawab dosa kalau jawab sayanggggg ;)

so sobananyo eden harinie nak share lagu baru one direction. kiranya aku ni directioner jugek lah. *baling mop kat aku. sebenarnya kan korang aku stress nak final exam ni. aku punyya stress lagi tinggi dari speyemmm punya stress. Dahlah kena buat assignment chemist wft lagi . errrr. cikgu ingat kami ni budak u ke hapooo? aishhhh stress aku. nak darah tinggi aku ni karang. opssss. hahah

So harinie punyalahhh nak release tension sangat carilah lagu baru. omnomnomnom jumpa lagu one direction. omgoddd! *duckface ala nur feetri* so ni hah bediooo kelip merekaaa :-)



ala comelnya niall aku. hahahha ;D

okay itu sahaja. boring betul belog gua ni. ada aku kisaahh? kau hadooo *azwan ali baling penyapu kat aku* kbye.wassalam.xoxo.


ohhh my NAZIM OTHMANNN :-)



Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post