// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
Ramadhan Days tips for next year and future. InsyaAllah ;)

Monday, August 13, 2012 @ 6:11 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum :)

Haii. Pejam celik pejam celik tinggal nam hari lagi nak raya . wauuu wauuu . teuja.gembira.seronok.semua ada. Kat skolah mesti korang tanya dah beli baju raya ke belum.kuih raya dah buat.dah pasang langsir.dah kemas rumah.semualahhhh kan berkaitan dengan HARI RAYA AIDILFITRI :) siapa yang tak gembira termasuk lah azwan ali . Tahun nie mesti pakai baju liplap kannn. lol . 

Nampak sangat entry dah tersasar jauh dari title . :D Disebabkan aku tak berkesempatan nak berkongsi tips ramadhan pada awak ramadhan harituhh so hari nie boleh tak saya nak share ;) melalui gambar yang comel comel macam saya gituhhhh :) Siapa tak bagi share aku terjun daripada kerusi satu tingkat :O hehe . So here we gooooooooooooooooo;)











Sorry sampai ramadhan yang ke-22 je ;) Credit to :Islamic Quotes . Kbye. Wassalam.




Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post