// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
Sambutan Hari Kokurikulum , Hari Koperasi and Hari Sukan ♥

Saturday, July 7, 2012 @ 12:03 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum , Hello Mello semua :)

sudah lama tak update entry baru . So hari nie aku mengagahkan diri untuk blogg kesayangan gua nieee ;') Apa khabar korang ? harap sihat okay ! Hidup happy happy tau macam azwan ali . KAU HADOOO ? hahaha . dia dah tersingkir dari masterchef ;p Shoooo sadd. hehehhe. 

okay pada bulan enam yang lepas sekolah aku mengadakan hari sukan :) Boring but bila bergambarr teross semua ceria ceria macam kanak kanak riang sedang bermain guli :O hahaha . Kami budak budak empat kaan , empat st1 and st2 kalau bergabung terus meletoppp ! ;D kami budak empat st2 pakai baju kelas baru . hehhe . Shoooo beautiful ^.^ 

Tadi pulak sekolah kitaorang sambut hari kokurikulum and hari koperasi :)Paling happeninglah hari niee :) Kami yang kelab agama islam menjual ! kami jual floattttttttttttt ;D Selaintuhh jual nasi kerabu, laksam, rojak . pagi pagi tengok takde orang datang pun :( mulalahhhh sedihhh kan . Takut tak laku nanti membazir jekannn :') Membazirkan amalan shaitoooonnnn ! hehhe. Lepastu pukul 10 jee teros ramai gilaa orang datang , berpusus pusu *okay tipulahhh . hehehhe . tapi memang ramai , tak cukup tangan dibuatnya . ada yang potong buah*itu kerja saya , putri , memey and dila :) sebelum tuh ak tahu siapa . hehhe* ada yang buat floaattt . ada yang layan pelanggan . hehehe . Habis jee kerja guaa . Teros ajak putri membeli belahhhh . hahah . Aku beli cake , donat and oblong ^.^ Kupon beli 5 ringgit manalh cukupkan so terpaksa pakai duit kertas :O hehe . Janji beli ! Aku balik awal sebab mak nak pergi rumah orang khawin . So takdelahhhh nak kemas kemasnyaa . Hhahahah *gelak jahat* So here some pictures while Sport Day :)







Sekitar hari kokurikulum :)












Okay itu sahaja for now :) Kbye gaissssss . Enjoy reading ^.^ xx






Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post