// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
NO TITLE ! ITS RANDOM :-)

Thursday, July 26, 2012 @ 6:21 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum and hello mello :-)

So today aku nak share random things :) firstly dah dengar lagu najwa latif yang baru tuh ? Yang tajuk dia adaMu ? Ya Allah . First time dengar memang sedap dan sedap lagu dia ketuhanan sedikit kan so memang lah aku layan :) Nak nak bulan puasa nie kan *Ehhh? Selamat berpuasa korang. krukkk krukk ada ke yang baca blog aku nie ? -.- hahahaaha . okay nak share lagu itu :-) 

*enjoy yaaa :)

NEXT! matluthfi buat viddeo baru * ARGHHHHHHHH . jerit macam nampak artis kpop lalu depan mata . -.- LOL . hahah . dua video lagi tauuu . macam tahu tahu je aku tunggu video dia ! hehe ^.^ Okay this is :

*om nom nom nom :)


*lampu tandas rosak :)


Okay that all :) kbye abd enjoy yaa :) xx

Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post