// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
Lomo Wave ! By Mira hussin & Amer C

Wednesday, May 23, 2012 @ 10:06 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum , hello mello :)


Cute right banner niee ? hehhe . First time aku masuk contest . hahha . mencuba nasiblah kiranya nie . heheh . so hadiah yang diberi pun best jugak and dah lama aku idamkan iaitu LOMO CAMERA :) wuhuuuu . siapa yang taknak woiii . hahah . giveaway ni by Kak miraa hussin & Amer Corner :) 

step by step aku done buat . firstly aku dah like page mereka berdua and dah follow mereka :) . then kena cerita serba sedikit pasal blog mereka berdua . So mula dengan kak miraa :) blog dia awesomee sangat and pwettyy tau . hahah . most of her tutorial and goodies aku pernah guna for my blog yang tak seberapa nie . haha. * paling penting dia ada jual LOMO kuut :) phewwww . seronoknyaa . setiap hari dia dapat bersama lomonya . hehe . Apa lagi fun kan dengar blog dia cenggitu . so apalagi terjahhhh lahh . heheh

Then, nak bercakap pasal blog Amer corner pula :) aku baru je follow dia and the interesting thing yang aku dapat kat blog dia nie , aku dapat tahu pasal contest-contest by blogger lain :) nak katakan lengkaplah blog dia nie . siap ada tutorial & tips lagi tau . hehe . dia juga rajin update blog :) * yekee ? hehehe 

okay habis dahhhhh :) hehhe . happy betul guaaa . haha . so tunggu apa lagi jom lah join kay . kbyeee 

Wassalam :)

Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post