// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
I want it :D

Sunday, April 1, 2012 @ 4:44 AM | 0 Comment [s]



assalamualaikum & hello worlddddd :>

first and foremost okay tadi tenguklah saffiya tv9 kan . okayy lepastu ada satu segmen pasal blog & dekat situ ada akak Fatin Liyana &akak  irine nadia :> okay diaorang antara blogger yang aku minat juga :) selalu baca blog dorang buat aku layannn jee . tak boring la kay :] 

aku nak sangat jadi macam dorang . kalau bolehhh :p hahaha . kalau tak bolehh nak jugak sampai boleh . HAHA  aku ada jugak cadang nak buat thing yang boleh jual kat blog aku ni hah . nak dikatakan nak jadi BUSINESSWOMAN ? hehehehe . berangan la kau ummu :D 

tulahhh tapi masa tak mengizinkan lahhh . haha . busy memanjang dengan study & paling penting next year aku nak ambik SIJIL PELAJARAN MALAYSIA :> tunggu jelah nanti . now aku nak focus for my studies dulu okayy :) itu jelahh . nak bebel apa lagi niee -.- kbye ♥ 

sempat selit sikit ni hah :)

Tumblr_lmu1h4b7zo1qgajuco1_500_large


Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post