// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
Cameron Highlands ;) - PART1

Monday, April 16, 2012 @ 11:58 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum :)

okayy . continuee after the previous entry :) okay masa hari sabtu kitaorang bertolak pukul 10.15 malam & sampai dalam pukul 5.30 pagi macamtulahh . dalam perjalanan nak ke sana takde buat pape punn . and lepas je sampai nak masuk cameron kan mula lah jalan bengkang bengkok . ngehhhh ngehhh . time semua dah tidur but aku tak tidur lagi . mak aii walaupun malam but aku still boleh nampak lagi keadaan jalan macam mana . aishhhh , serammmm aku ! brrrr . okay sampai dah cameronnn :) yeahhhhh . but waktu subuh . so kitaorang semua tunggu dalam bas for solat subuh la kann . dah naik sakit dah badan aku sebab duduk dalam bas lama benau . hehe . 

eksited gila time cakap pastu mulut berasap :) ehehe . for the first time okayy . heheh :) rasa dah macam duduk kat overseas pulakkkk ;D okay continue pleasee * hehe .   for surelah sarapan kan . kalau tak sarapan pengsan akuuuu ! HAHA biasalah sarapan makan apa kan of course lah nasi lemak . brrr . okay start our first visit is bee farm :) hah lebahhhh la apa lagi . but lebah kat situ macam tak menyengat jee . haha . 

*bee farm :)

kat sini kitaorang just dalam half an hour jee . second place is ----------------




ehehehe . kat sini pun sekejap jee . but nak naik sampai sini aku rasa da setengah jam . lama bebenauuu . errrr .dah lah kene nak BAS SEKOLAH sampai sana sebab bus yang kiteorang naik tuhh tak muat nak naik atas . jalan sempittt . and yang paling worst sekali aku kene berdiri ! --' dah lah jalan macam pfttt buat jatuh je tauuu . aishhhhhh . sampai sana tak ambik pict banyak pun . sikit jeee . 

*Cantikkan :) Subahanallah !
and then pergi beli teh kat situ jugaa . beli banyaklah jugak . bukan aku tapi my mom dengan akak aku . hehe . teh dia nampak sedaaappp tau . wuuuuu ~ 



selain untuk minum, teh juga boleh dibuat for shower gel :)

* bekas teh ni cantikk . haha . p/s : sila telengkan kepala anda . haha 





penat dah typee :( to be continueeeeeeeeeeee .......
















Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post