// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
im totally sad T_T

Monday, March 26, 2012 @ 11:37 PM | 0 Comment [s]


Tumblr_lljay9jax91qe31xzo1_500_large

Assalamualaikum :') tajuk entry aku harinie melambangkan feeling aku hariniee :( omaiiiiii . please Allah kuatkan aku . aku totally sediihhhh sebab esok kau dah takde dahh . aku tak penah rasa sesedih niee weyhhhh . maybe esok jadi sejarah dalam hidup aku :[ tapi mybe aku cant forget kau jugak . manalah tau kannnn ? but aku mesti belajar terima apa yang berlaku :' 

untuk kau aku hope kau bahagia kay :) tinggalkan sekolah ni jangan lah tingal apa2 kesan kau kat akuu . cehhcehhhh . totally MENYAMPAH dengan ayat aku tuuu hahhh -.- HAHAHAHAHA . okay lahhh tu jee . taknak cakap lelebihhh . nanti tangkap leleeehhhhh . 

Tumblr_ltzvxzzmfz1r48sbfo1_500_large

Luckyoptimist-rain-sun-life-love-hope-14_large

Tumblr_lmrl9ylcbn1qe31xzo1_500_large

Tumblr_lnqtr75rzn1qe31xzo1_500_large

Kbyee :(



Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post