// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
Saya Fanatik dengan K-pop ♥

Monday, January 2, 2012 @ 8:40 PM | 0 Comment [s]








Hello :D tenguk tuuu . berSHINING-SHINING aku tenguk SHINee tuu :') HAHA . aku tak tau bila aku setat minat korea-korea bagai nieee ! heheh . cehhcehhhh . aku rase setat aku tenguk HELLO BABY kut . HAHA .  time tuuu for shinee . dorg omeyy omeyy je . hahha . sukanyee aku nengok dorg niee . naknak MINHO ◕‿◕ heuww heuww . and then mula laa aku berjinak-jinak minat kpop ! hahah . aku stat tenguk cerita dorg denga lagu dorg tenguk variety show dorg :D semuanye kelaka tau ! HAHA . kalau MALAYSIA buat cengituu mesti ramai suka tenguk ! sebab fun sangat . haha 


cakap jela dia omey kan ? haha . ni la minho . HAHA . kalau bukak fb aku mesti nanti dekat sebelah nama aku ada tulis CHOI MINHO ◕‿◕ hehe . ni aku nak show kat korang sesemua kpop yang peberet aku ehh :D taknak tenguk kene pakse jugek tenguk ! huahuahau

 

# okay nie jonghyun :) aww aww


# okay nie nichkhun :) dia omey jee . HAHA . 


# nie pulak taecyeon . hehe . dia hensem ! HAHA -



#group B1A4 :)

a6fab_2pm6effpoo4our.jpg (455×365)

#2pm :D


#boyfriend ^^

ツ okay tu jelaaa yang kau nak tunjuk ! memey tak menarik . HAHA . kbai . Assalamualaikum :)





Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post