// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
Cerita Pmr kuu sudaa Habiss ツ

Thursday, December 22, 2011 @ 7:21 AM | 0 Comment [s]

Garden%25252cgirl%25252cluggage%25252cmoving%25252con%25252coutdoors%25252cphoto-c71b3a36e7d2544cb68410897420e07f_h_large%25255b1%25255d_large



okay hello makcik pakcik :D . Today kan aku ambik result pmr . gempak sehhhhh :D Alhamdulilah laa aku dapat 7 A jeee :) syukurr . congrate jugek for yang dapat straight A :) dorang memang kawkaw pandai :)nak tenguk muka dorg tak ? hahahah . taknak tenguk kene pakse jugek tenguk tau :D



first of all . NUR MAZZAITUL FATEHA aka Mai :D okay ni memang budak pandai okay and dia lawa & comel :> #kembang letew mai . mueheheh


scnd # SHAFIAH AQILAH :) okay dia comel aku tau . hahah . nak usha ? sorry dia da berpunyaa :)


jengjengjeng ;> ini NAJWA HUSNA . dia pun comel tapi da berpunyaa . meowwmeoww :D hehe


and sorang lagi shinda . tapi aku takde pict diaa . sorry geng :>


okay . and semua kengkawan aku tahniah jugek ehhhh . korang pun bagus tauuu . takpee spm nanti adaa . buat yang terbaik okay . klaaa bai ◕‿◕ Assalamualaikum .




Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post