// Bonjour Loves
Follow | Dashboard
Anyonghaseyo 2012 ◕‿◕

Tuesday, December 27, 2011 @ 8:15 PM | 0 Comment [s]

Tumblr_lwovqlanet1r65uwlo1_400_large




anyong hello assalamualaikum korang sesemua :D apa buat tuuu . tau daaa buka fb letew . kalau tak pun bertweet,kalau tak pun tenga blog walking . kalau tak pun tenga download lagu kenn kenn kenn ? bhahahah . Tau daaaaa ◕‿◕  okay sekejap jee rasenyee tahun 2011 kan kan ? mule-2 masuk sekoa then pmr then keluar result then da nak masuk 2012 ! mygod ~ Next Year aku form 4 ? wauwauu . sangat tak sangkaaaa . heheheh . and form4 bukan tahun HONEYMOON untuk akuu because itu tahun paling kene fokus for study . cehhcehhhhhhh . #matured sikit ! hahahh. 


so talk about form 4 actually aku tenga pening nak pikir masuk klas apaa . KAAS ? no no aku takkan masuk . aku takkan mencacatkan result aku lagi ! huaaaa . okay ST1 pulak aku taknak masuk sebab aku tak suka ambik bio . mygodd nanti kene beda sane beda sini ! ursssss . sakit kut . hahah . 

now aku tenga konfius antara nak masuk ST2 or PA jee . kalau aku  aku lebih prefer nak masuk st2 sebab kelas tuu okay sikit kan for result aku . bukan apa aku taknak masuk PA ! ntah laa . aku tak tau nape aku taknk masuk PA ! mungkin ..... ntah laa . hahahaah . nthen mak aku dgn akak aku suruh aku masuk Pa !mygod aku taknak laaaaaa ! huaaaaaaa . Ayah aku pulak lebih prefer masuk ST2 . konfius konfius ╭╮

okay laaa ! that all . aku cuma nak luahkan jee ! haahhhaah . kalau korang ada cadangan apa2 comment okay ! thengs uolsss . kbai  

Post a Comment


Older Post | Newer Post
LE OWNER !

Assalamualaikum! Bonjour Babehhh :) Welcome to my pinkquoise bloggg :* Follow me if you want ^.^

underlined, bold

Mathematics may not teach us how to add love or minus hate.But it gives us every reason to hope that every problem has a solution T^T


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk Babehh!

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : BUMBLEBEE ._.

Best View at GOOGLE CHROME!

Older Post | Newer Post